вівторок, 8 серпня 2023 р.

 Нагадуємо, що наша бібліотека входить до мережі цифрових хабів, де власне й можна безкоштовно отримати доступ до сайту «Дія. Цифрова освіта» та пройти навчання з цифрової грамотності. Також у бібліотеці можна проконсультуватися щодо окремих можливостей та послуг Дії.

Давно мріяли навчатися у Projector або не перший рік поглядаєте на креативні професії? Дія.Освіта та Projector створили одразу три освітніх серіали, які допоможуть наблизитися до роботи в ІТ. І навіть знання коду необов’язкове 🙌🏻
UI/UX-дизайнер
Не подобається застосунок чи бісить сайт? Після перегляду освітнього серіалу дізнаєтесь, як UX/UI-дизайнери роблять інтерфейси зручними та візуально приємними.
Графічний дизайнер
Одна з найпопулярніших цифрових професій, адже дизайн потрібен всім та всьому: від сайту до покажчика в метро. Освітній серіал містить 7 серій та розповідає все про роботу графічного дизайнера.
Продакт-менеджер
Познайомтесь з професією з освітнім серіалом «Вступ до IT продакт-менеджменту». Після перегляду будете легко орієнтуватися в етапах розробки продукту, метриках, а також правильно аналізуватимете ринок, продукт та користувачів.
До речі, саме ці серіали є одними з найпопулярніших на платформі Дія.Освіта з моменту запуску🔝
👉Не зволікайте, приходьте до нас)

Немає коментарів:

Дописати коментар